oktatás

Távsegítség kérése és adása a Windows 10 rendszeren

A Teamviewer nevű programmal sokan találkozhattak már, amikor távoli segítséget kaptak vagy nyújtottak a számítógépen. A most következő leírás segítségével a Windows 10 beépített távsegítség programját ismerhetjük meg.

_

Hatékony és ingyenes nyelvtanulás a Windows 10 rendszeren

Idegen nyelvet tanulni hasznos tevékenység lehet mindenki számára. A mai technikai lehetőségek alapján ismertetni fogom, hogyan tehetjük meg mindezt a számítógépünk vagy mobiltelefonunk segítségével.

_

Csillagászat az Ubuntu Linux rendszeren

Bolygónk földrészeinek részletes tanulmányozását korábbi leírásom által már mindenki elsajátíthatta, melyet az alábbi ismertetőmmel folytatva szeretném a hangsúlyt a többi égitest megismerésének egyik nagyszerű lehetőségére fordítani.

Tökéletes gépírás az Ubuntu Linux rendszeren

Számítógépes tevékenységeink során gyakran van szükség szövegek begépelésére, akár levélíráskor, akár parancsok futtatásakor. A lényeg az, hogy amennyiben nem ismerjük kellően a billentyűzeten található betűk, számok és egyéb funkciók billentyűinek elhelyezkedését, nem leszünk képesek hamar elvégezni ezeket a feladatokat. Mielőtt komoly pénzeket költenénk a gépírás oktatásra, javaslom próbáljuk ki a most bemutatásra kerülő ingyenes gépírásoktatás lehetőségét, melyet otthon is, kényelmesen elsajátíthatunk.

Többnyelvű szótár az Ubuntu Linux rendszeren

Az Internetes böngészéseink során gyakran az általunk keresett dokumentumokat vagy szoftvereket külföldi, valamilyen általunk nem jól ismert vagy egyáltalán nem ismert nyelvű weboldalon találhatjuk meg. Ahhoz, hogy jól megértsük ezeket a tartalmakat is, szükségünk lehet egy többnyelvű kéziszótárra, de ha már számítógép előtt ülünk, lapozgatások helyett gyorsabban lefordíthatjuk az idegen kifejezéseket egy jó minőségű szótárprogram segítségével.

Feliratkozás RSS - oktatás csatornájára

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.